dinsdag 4 oktober 2016

Minigolf Promo Event - 30 oktober 2016


Op zondag 30 oktober organiseert de NMB opnieuw een Promo Event, ditmaal op de buitenbaan in het recreatiegebied Bussloo, nabij Apeldoorn. Adventure Golf wordt steeds vaker door Minigolfers gespeeld en ook zijn er internationale wedstrijden gepland op de wedstrijdkalender van de WMF. 

Ook de NMB wil heel graag dit systeem als extra onderdeel in haar bestand en heeft daarom zelf contact gezocht met de eigenaar. De eerste gesprekken waren veelbelovend en de afvaardiging namens de NMB  werd gastvrij ontvangen. De eigenaar hoopt dat er zelfs een club gaat komen en natuurlijk willen wij deze leden bij de Bond inschrijven.

Op dit moment wordt de baan aangepast aan onze nadrukkelijke wens om ook de zijkanten te kunnen benutten, want wij spelen graag over een betrouwbare band. Allemaal geen probleem! Wat zou het prachtig zijn als wij op 30 oktober in Bussloo 50 deelnemers mogen begroeten.

Inschrijfgeld is € 25,00 per persoon, dat lijkt veel maar je krijgt er wel wat voor terug. Inbegrepen zijn: inschrijfgeld toernooi, parkeergeld, koffie met lekkernij, een uitgebreide lunchtafel en bij de prijsuitreiking een bittergarnituur. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de eigenaar.

Normale prijs voor één ronde spelen is € 8,75. Voor NMB-leden is op vertoon van je kaart de hele maand oktober trainen mogelijk voor slechts € 5,00 per dag. 
(bron: Minigolfnieuws editie 2016-1)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten