zaterdag 8 september 2018

Eindelijk ....

In december zijn we vertrokken naar Spanje; na een weekje B&B namen we intrek in "ons" huisje om de dag erna de koopovereenkomst te tekenen. Oeps, een kink in de kabel! Een kadasterprobleem. Dat zou niet zo lang duren, tenminste dat werd ons in eerste instantie voorgespiegeld. Dat werd dus maar liefst 9 maanden; afgelopen donderdag hebben we kunnen tekenen!!

Dus eindelijk kunnen we beginnen met de renovatie en alles eindelijk een plaatsje geven. (lees: dozen uitpakken). De grot wordt omgetoverd tot een atelier met opslagruimte (heb ik echt wel nodig) en kan ik mijn plannen gaan uitwerken.

Een hek rond het huis kan geplaatst worden zodat de honden lekker de vrije ruimte hebben. Sinds vorige week is er een tweede rescuehond bijgekomen en een week daarvoor ook nog 2 kittens die gevonden zijn in een vuilnisbak. En daar blijft het ook bij :)

Afgelopen week amandelen "geoogst" maar nu hebben we regen dus de bomen die nog niet gedaan zijn moeten even wachten. Ook het perkje waar ik de cactussen wil planten moet even wachten. Natuurlijk is het fijn dat het (eindelijk) regent maar komt nooit gelegen.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten